miércoles, 26 de septiembre de 2012

Cançó inventada

L'altre dia, a música, la professora ens va demanar que ens inventessim la lletra d'una cançó amb el ritme de la cançó tres i tres fan nou.

Aquí us deixo amb la meva creació:

lunes, 24 de septiembre de 2012

Què és un bloc?

Un bloc, és un diari interactiu personal a Internet. És dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat.
En cada article d'un bloc els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, donar-los resposta. Cada bloc té el seu propi tema.
Cada contingut afegit al bloc s'anomena "entrada" o "post" es tracta d'un article escrit, que també pot anar acompanyat de so, imatges, vídeo, etc.
Les diferents entrades (o posts) es classifiquen de manera cronològica, segons el seu ordre de publicació, i cadascuna d'elles consta de diferents parts. Bàsicament:
  • El títol, que descriu el contingut del post
  • La data i l'hora de publicació
  • L'opció d'incloure comentaris d'altres usuaris
  • Les etiquetes (tags)
Les característiques generals dels blocs són:
  • Són col·laboratius, ja que tenen la possibilitat que els altres internautes puguin afegir-hi comentaris.
  • Són definibles, els autors poden restringir qui vol que comenti aquest bloc i qui no.
  • Són interactius: des del propi bloc un pot enllaçar-se amb altres blocs, webs, fitxers d'àudio, vídeos, etc.
  • Són gratuïts.
 Webs consultades:http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/
                         http://ca.wikipedia.org/wiki/Bloc

jueves, 20 de septiembre de 2012

Què és una Webquest?

Edu3.cat




















Les webquests van ser creades per Bernie Dodge junt amb Tom March el 1995. És una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet.
Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. (Definició consensuada a les segones jornades de Webquest, 2006).


Aquest vídeo el podem trobar a l'espai http://www.edu3.cat, en aquesta web apareixen diversos vídeos relacionats amb l'àmbit de l'aprenentatge .

Benvinguts!

Hola! Em dic Anna i sóc estudiant d'Educació infantil a la Universitat Ramon Llull.

He creat aquest blog per anar penjant al llarg dels quatre cursos de la carrera tot tipus de documents relacionats amb el món de l'educació.

Espero que us sigui útil.