sábado, 17 de noviembre de 2012

Cinquè dia de SAE

L'últim dia de SAE vam tenir un concert de la companyia Com sona, es tracta d'una companyia d’espectacles musicals adreçats a nens i nenes d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys.
  
L'espectacle  pretén acostar la música als infants a través de cançons mimades, jocs de falda, moixaines i cançó tradicional catalana a través de diferents elements visuals que van descrivint i nodrint el ritme de l’actuació.

Crean audicions específiques per a cada edat. El públic més petit és un públic que sovint manté un nivell d’atenció reduït donada l’edat (a vegades infants a partir de 3 mesos d’edat). És per això que plantegem espectacles on la paraula no actua com a eix vertebrador. La música, la veu, els instruments es converteixen en vehicle i objecte en tot moment. 

En el cas dels concerts que van dirigits a nens de 3 a 6 anys, són espectacles de gran format. Compten sempre amb la presència de quatre o cinc músics i normalment es realitzen en sales d'actes, auditoris o espais adequats de l'escola o altres centres. 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario